Pakken van PAUW

Voor de 25e trouwdag van mijn ouders was ik opzoek naar een nette broek en een jasje. Na al die tijd binnen zitten wilde ik voor deze feestelijke gelegenheid echt even uitpakken en goed voor de dag komen. Na uren op internet gezocht te hebben naar een nette broek en net jasje zag ik een pak op PAUW.com. Ik wilde echt even de blitz maken tijdens het jubileum van mijn ouders en zag op de website van PAUW het pak van mijn dromen.

Ik vond het een beetje lastig om online een pak te kopen, maar moest dit noodgedwongen doen omdat de winkels gesloten waren. Op de website vond ik het erg fijn dat de foto’s van het model precies laat zien hoe het pak valt. Omdat de maat van het model bij het pak staat vermeld kreeg ik een goed beeld hoe het pak bij mij zou vallen. Naast de foto’s vond ik het erg fijn dat er een uitgebreide beschrijving van de maten bij het pak staan. Online een pak kopen bij PAUW was hierdoor iets minder eng dan een pak kopen in de winkel.

Ik was, door mijn lange zoektocht, wat aan de late kant waardoor ik er zeker van moest zijn dat ik mijn pak snel in huis had. Op de website stond gelukkig uitgebreid beschreven hoe lang het duurt voor mijn pak werd bezorgd. Ik vond het ook fijn dat ik het pak gewoon terug kon sturen als het pak niet viel zoals ik had verwacht. PAUW heeft zelfs een service dat ze mijn bestelling bij mij thuis zouden ophalen als deze niet zou passen. Dit is echt super fijn in deze onzekere tijden met Corona.

Ik was helemaal overtuigd om mijn pak te kopen bij PAUW. Ik was super verbaasd dat mijn pak al na twee dagen bij mij werd bezorgd. Super netjes verpakt! Toen ik mijn pak uitpakte schoten de tranen in mijn ogen! De nette broek en het jasje waren zo mooi. Toen ik het pak aantrok voelde ik mij in de zevende hemel! Zowel de nette broek als het jasje paste perfect. Ik voelde mij het model op de website van PAUW! Toen ik mijzelf in de spiegel zag wist ik zeker dat ik de blits ging maken op het jubileum van mijn ouders!

Op het feestje van mijn ouders kreeg ik veel complimenten over mijn nette broek en jasje. Ze zeiden dat ik er geweldig uitzag in mijn pak. Het was de eerste keer dat ik zo netjes gekleed was, maar ik was er heel erg blij mee. Ik heb zo lang nagedacht wat voor een outfit ik moest kopen voor dit belangrijke moment en heb daarna zo lang moeten zoeken naar deze mooie nette broek en jasje.

Ik had echt nooit gedacht dat ik op internet een pak zou kopen zonder eerst te kunnen passen. De website heeft echter alle informatie die mij geruststelde toch online een pak te kopen. Met de duidelijke informatie, de mooie foto’s en het snelle bezorgen is het voor mij niet meer nodig kleding eerst in de winkel te passen.

Ik kan iedereen aanbevelen een pak te kopen bij PAUW. Mooie kleding, goede kwaliteit en betaalbaar!