Focus Fitness Jet 5 Review

Overweegt u de aanschaf van de Focus Fitness Jet 5? Lees dan deze review en kom erachter in hoeverre deze loopband bij u past. Na het lezen weet u waar u aan toe bent, zodat u kunt voorkomen dat u een verkeerde keuze maakt. De Focus Jet 5 is hoofdzakelijk geschikt voor personen die een goedkopere loopband wensen, en toch kunnen beschikken over alle noodzakelijke functionaliteiten. Deze loopband kenmerkt zich als een volwaardige loopband, die met name voor thuisgebruik uitermate te gebruiken is. Heeft u geen zin om een te hoge prijs te betalen voor een loopband, maar heeft u toch de mogelijkheid om op een uitstekende loopband te lopen? Geen probleem, in dat geval is de Focus Fitness Jet 5 ongetwijfeld de ideale uitkomst.

Luxe functies

Natuurlijk is het niet de meest luxe loopband die je kunt bedenken, maar de Jet 5 doet zeker niet onder voor veel luxere loopbanden. De Focus Fitness Jet 5 heeft geen ingebouwde speakers om tijdens het sporten te genieten van je favoriete sportmuziek.
Ook heeft deze loopband geen ventilatoren, als u hier waarde aan hecht kunt u beter uitkijken naar de duurdere loopbanden. Een accurate meting van het vetgehalte is mogelijk met de Jet 5. Op deze manier kunt u daadwerkelijk uw vorderingen bijhouden. Deze loopband is gemakkelijk op te bergen door zijn compacte formaat en transportwieltjes. Daarnaast is de loopband inklapbaar. Zo kunt u de loopband opvouwen. Het inklapmechanisme maakt het veilig, gemakkelijk en snel. Het inklappen van de loopband is eigenlijk een van de onmisbare functies als u ruimte wilt besparen in huis. Heeft u de beschikking over een kleinere ruimte? Of houdt u simpelweg van een net opgeruimd woning? In dat geval is het opklappen van de loopband ongetwijfeld een grote meerwaarde.

De trainingsmogelijkheden

Op het gebied van trainingsmogelijkheden is het fijn als u veel verschillende trainingsprogramma’s tot uw beschikking heeft. De Focus Fitness Jet 5 wordt standaard geleverd met 36 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. U kunt uzelf fysiek stimuleren in alle mogelijke variaties van de training. Door middel van de automatisch instelbare hellingshoek kunt u eenvoudig het tempo van uw training opvoeren. Daarnaast kunt u ook eenvoudig het tempo opvoeren, of een keuze maken uit de vele programma’s. De voordelen hiervan zijn dat u niet langer zelf alle instellingen hoeft te doen. Met één druk op de knop selecteer je je favoriete programma. De trainingscomputer bepaalt dan uw snelheid, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw training of ontspanning tijdens het trainen.

Het display

Het display van de loopband is zeer goed afleesbaar. De loopband heeft niet het grootste display, maar het is wel duidelijk. Daarnaast is ook de bediening gebruiksvriendelijk. Het apparaat is voorzien van duidelijke bedieningsknoppen die allemaal duidelijke aanwijzingen geven.

Conclusie

Met de Focus Fitness Jet 5 heeft u een loopband die voldoet aan alle standaard voorwaarden voor een goede loopband. Wanneer u op zoek naar een loopband met meer mogelijkheden en features? Kies dan voor een duurdere loopband. Natuurlijk zijn er ook betere professionele loopbanden. Betaal in dat geval echter altijd een stuk meer. Wanneer u op zoek bent naar een loopband voor in huis, tegen een niet al te dure aanschafprijs, dan is de Focus Fitness Jet 5 een prima investering. Daarnaast van een ruime hoeveelheid oefenmogelijkheden, bedieningsgemak en duurzaamheid gegarandeerd. Bent u geïnteresseerd in deze loopband? Houd het dan goed in de gaten, want ook de prijzen kunnen variëren.