Dit is de enige stringer tanktop die ik nog draag

Ik sport al jaren zo’n vijf keer in de week, dus mijn collectie sportkleding is in deze tijd langzaam uitgegroeid tot iets groots. Ik vind het namelijk belangrijk om er goed uit te zien tijdens mijn work outs, want dat geeft me net dat beetje extra zelfvertrouwen. Mijn favoriete merk voor sportkleding is Gorilla Wear, want zij hebben mooie dingen van goede kwaliteit. Zo heb ik laatst weer een Gorilla Wear stringer tanktop besteld en zoals altijd ben ik hier heel blij mee!

Tijdloos en hip

Gorilla Wear komt ieder seizoen weer met een nieuwe collectie en het leuke is dat je alles met elkaar kunt combineren. Als ik Gorilla Wear moet omschrijven, dan zou ik zeggen dat het een trendy merk met een tijdloze twist is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nu iets van Gorilla Wear koopt en dat dit item volgend jaar alweer uit de mode is. Tegelijkertijd loopt dit merk wel weer met de trends mee, dus kun je hier ook terecht als je er hip uit wilt zien in de sportschool. Mijn nieuwe stringer tanktop draag ik bijvoorbeeld met leggings van twee jaar terug en het lijkt alsof ik de twee stukken als setje heb gekocht. Je kunt je outfit dus mixen en matchen en iedere keer heb je weer net een andere look. Eigenlijk hoef je niet na te denken en kun je blind een paar Gorilla Wear items uit mijn kast pakken en alles past altijd bij elkaar. De stringer tanktop heeft het onmiskenbare gorilla-logo en ik ben deze keer voor zwart/wit gegaan. Deze kleuren kan ik namelijk met vrijwel alles combineren, dus dat mixen en matchen van mijn sportoutfit wordt dan nog makkelijker.

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Naast het leuke design ben ik ook erg tevreden over de kwaliteit en prijs van mijn Gorilla Wear stringer tanktop. Ik ben het gewend om mijn sportkleding na één keer dragen al in de wasmachine te gooien. Heel veel kleding van Gorilla Wear heb ik dus al erg vaak gewassen en alles blijft gewoon voor een lange tijd mooi. Ik heb bijvoorbeeld nog tops van een aantal jaar terug die ik bijna iedere week heb gedragen en deze zien er nog als nieuw uit. Ik verwacht dat het bij mijn nieuwe stringer tanktop niet anders is. Ook fijn is dat zweetgeurtjes niet in de kleding blijft hangen en dat is uiteraard ook wel zo prettig voor mijn mede-sportschoolgangers. Het materiaal is van een mix van katoen en elasthaan gemaakt, dus er zit een klein beetje stretch in. Dit maakt de pasvorm van de stringer tanktop erg comfortabel. De prijs is tenslotte ook prima te doen. Gorilla Wear bewijst dat je niet veel geld uit hoeft te geven om er leuk uit te zien tijdens het sporten. De stringer tanktop kost rond de € 30, maar er is ook regelmatig sale. Ik raad daarom aan om de webshop goed in de gaten te houden als je geld wilt besparen en extra kortingen wilt scoren op je sportkleding.